E-mail
Jelszó
Jelszóemlékeztető
Regisztráció
Feliratkozás a hírlevélre
Írjon nekünk!
Ön nincs bejelentkezve
Hogyan válasszunk?
Vetítővásznak
Kiegészítők
Feltöltés alatt!
Cégünkről

Cégünk professzionális audió és vizuáltechnikai eszközöket értékesít végfelhasználók és viszonteladók részére. Termék kínálatunkat több éves szakmai tapasztalatunk alapján állítottuk össze, hogy minden olyan terméket megtaláljon, amire szüksége lehet egy sikeres prezentációihoz vagy az otthoni szórakozáshoz.

Rengeteg vetítővásznunk közti könnyebb tájékozódást, és az Ön vásárlásának megkönnyítését szem előtt tartva hoztuk létre weboldalunk mellett a "vetitovaszonbolt.hu"-t. Célunk, hogy Ön a nap 24 órájában tájékozódhasson vásznainkról, és azok aktuális árairól. Igyekeztünk naprakész és minél teljesebb tájékoztatást nyújtani az egyes darabokkal kapcsolatban, de amennyiben kérdése merülne fel, bátran érdeklődjön elérhetőségeink bármelyikén! 

Cégünk továbbá, széleskörű tapasztalattal rendelkezik integrált rendszerek: konferenciatermek, oktatótermek, tárgyalótermek audiovizuális és informatikai rendszerének tervezése, kivitelezése, üzemeltetése és karbantartása terén.

Igény szerint vállaljuk termékeink komplett rendszerbe történő integrálását a tervezéstől a kulcsra kész megvalósításáig.

Amennyiben ezen szolgáltatásainkkal kapcsolatban érdeklődik keresse fel weboldalunkat a www.avspecialista.hu-t.

 
Cégnév:                                 AVSpecialista Kft.
Adószám:                              13910088-2-41
Cégjegyzékszám:                    01-09-879430
KosárA kosár üres
 Kosár tartalma
Rendelés feladása
Feltöltés alatt!
Hogyan tudok rendelni? Vásárlási és szállítási lehetőségek Jogi és adatvédelmi nyilatkozat
2008(c) vetitovaszon.hu Minden jog fenntartva.